Unge, tro og kirke

PDFUdskrivEmail
Temahæfte om unge, tro og kirke
(Gratis + forsendelse)
Beskrivelse

Vil de unge bruge kirken? Vil kirken bruge de unge? De spørgsmål forsøger stiftets nye temahæfte at give svar på. Vi har givet de unge ordet, og det er der kommet nogle spændende artikler ud af. "For det er både godt og tankevækkende at tale med de unge - også om kirken", skriver Biskop Steen Skovsgaard i forordet og fortsætter: "Man får mange gode, forskellige og udfordrende svar; men vi får tilgengæld også nogle vigtige spørgsmål tilbage. For når vi spørger de unge: Hvad skal vi gør for, at I vil bruge kirken? Så spørger de: Hvad kan vi bruges til?"

Det har desværre vist sig, at de QR-koder, der er tykt i hæftet ikke kan gå til de ønskede sider. Du kan finde de to links her:

SUK - 10 teser om arbejdet med unge

Gymnasieelever om religion og kirke - resultat af spørgeskemaundersøgelsen (åbner i pdf)

Hæftet udgives af Stiftsrådet i Lolland-Falsters Stift, og det er bl.a. SUK-LF, der har bidraget med indhold. Temahæftet er udsendt til stiftets menighedsråd og præster. Interesserede kan bestille hæftet ved henvendelse til stiftet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Pris: Gratis + forsendelse 25,- kr.

Klik her for at se hæftet som webfolder.

   
© Lolland-Falsters Stift