10 bud til nye menighedsrådsmedlemmer

PDFUdskrivEmail
10 bud til nye menighedsrådsmedlemmer
(Gratis + forsendelse)
Beskrivelse

”Hjertelig til lykke med jeres betroede hverv.  Jeg håber, at I vil blive glade for arbejdet, og at samarbejdet i menighedsrådet må blive godt og positivt”. Således indleder biskop Steen Skovsgaard sin hilsen til de nyvalgte menighedsrådsmedlemmer.

Men hvordan sikrer man det gode samarbejde i et nyt menighedsråd? Hvordan tager man imod nye medlemmer og nye ideer? Hvad skal man særligt passe på? Biskop Steen Skovsgaard fortsætter:

Et vellykket samarbejde kommer aldrig af sig selv. Det er noget, der skal arbejdes for. Det kræver vilje, lydhørhed, gensidig tillid og overbærenhed. Man skal kunne tåle modsigelse og finde sig i ikke altid at have ret. Og man skal kunne glæde sig over indbyrdes forskelle, samtidig med at man skal være enige om det væsentlige: Kirkens liv og vækst.”

De ti bud sendes ud til Lolland-Falsters Stift præster og menighedsråd – og andre kan rekvirere eksemplarer af postkortet via webshoppen på stiftets hjemmeside www.lfstift.dk. Formatet er A5. Kortet er gratis, men der vil blive opkrævet et forsendelsesgebyr på 25,- kr.

 

   
© Lolland-Falsters Stift