Kirken på landet

TILMELDING TIL PRÆSTEPRAKTIK 2017

I Lolland-Falsters Stift er der tradition for, at  vi inviterer teologistuderende til at deltage i et kort praktikforløb, så de kan  få indsigt i og opleve, hvordan det er at være præst her på Sydhavsøerne. Er du teologistuderende i København, Århus, Menighedsfakultetet, Dansk Bibelinstitut — er du i målgruppen for denne oplevelse.

Udvalget til planlægning af årets præstepraktik mødtes i dag for at udveksle ideer. Og der var mange! Vi kan ikke løfter sløret endnu, men som deltager kan du være sikker på at få et indblik i, hvordan det vil være at blive præst i Lolland-Falsters Stift.

Det endelige program bliver først færdigt senere og offentliggøres som det første her (husk at like siden, så bliver du opdateret). Du kan allerede nu reservere datoen, hvis du er teologistuderende i København, Århus, Menighedsfakultetet eller Dansk Bibelinstitut.

Du får her et uddrag fra tilbagemeldingerne fra sidste års præstepraktik:

"Jeg fik en meget bedre fornemmelse af, hvad det indebærer at være præst både på landet og i byen. Derudover fik jeg et helt andet indblik i det kollegiale samarbejder, der i hvert fald er i Lolland-Falsters Stift".

"Fra at jeg før forsøgte at gemme mig inden for universitets mure så længe som muligt, kan jeg nu ikke vente med at komme ud i virkeligheden. Præstegerningen er blevet afmystificeret, og jeg glæder mig meget til den".

"Oplæggene både fredag og lørdag var meget lærerige og informative, og jeg synes, at der var en god veksling mellem oplæg og aktiviteter. Jeg er også meget glad for og nød at få lov til at deltage i så mange elementer af gudstjenesten om søndagen. Det var meget lærerigt."

Præstepraktikken prioriteres og finansieres af Stiftsrådet i Lolland-Falsters Stift.

PP udvalg

 

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte planlægningsgruppen:

Sognepræst Søren Winther Nielsen
Tlf.: 54 17 90 31 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sognepræst Janne Funch Svensson,
Tlf.: 54 94 80 19 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sognepræst Esbern Gauer Vernesen
Tlf.: 54 77 02 35 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sognepræst Anne-Lene Frederickson,
Tlf.: 54 60 00 09 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Provst Michael Fagerlund
Tlf.: 20 42 85 48 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål vedr. tilmelding 
Marianne Schwartz, stiftsadministrationen
Tlf.: 54 85 02 11 - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

   
© Lolland-Falsters Stift