HILS PÅ DE ANSATTE I STIFTSADMINISTRATIONEN

Kategori
Møder for menighedsråd
Dato
23 marts 2017 16:00
Sted
Bispegården, Østre Alle 2
4800 Nykøbing Falster, Danmark
Vedhæftning

Stiftets menighedsråd er væsentlige samarbejdspartnere for stiftsadministrationen , og det er derfor med stor glæde og forventning, at vi åbner dørene og byder jer indenfor til en kop kaff´ og orientering om vores opgaver.

Kontorchef Carsten Kruse vil byde velkommen og fortælle om vores organisation. Derefter besøger vi holdvis de forskellige kontorer:

HR-afdelingen
Biskoppen og bispekontoret
Byggesager
AdF


I afdelingerne vil medarbejderne fortælle om deres arbejdsområder og hvilke snitflader, der er til menighedsrådenes virke. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Da der vil blive serveret kaffe og kage er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den  13. marts 2017. Der er 30 deltagerpladser, og de fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Marianne Schwartz på tlf.: 54 84 07 00 / 20 40 85 30 /Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Invitationen kan hentes her (pdf)

 

 
 

Alle datoer

  • 23 marts 2017 16:00
 
   
© Lolland-Falsters Stift