4bispekåbe

 

Forevisning af adgangskort
Det fremsendte adgangskort skal medbringes og forevises ved indgangen til kirken enten på smartphone eller som print. Adgangskortet er personlig og må ikke overdrages til andre. Der vil ikke være adgang uden adgangskort. Har du mistet eller glemt dit adgangskort, kan du rette henvendelse til personalet uden for kirken. Der udstedes kun erstatningskort, hvis du står på gæstelisten, og du vil i den forbindelse blive bedt om at forevise legitimation.

 

Sikkerhed
Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe store tasker, net og lign. i Domkirken. Det er det tilstedeværende politi, der afgør, om en taske kan medbringes i domkirken.

Mødetid
Festgudstjenesten begynder kl. 14.00 med Dronningens ankomst og procession. Kirken åbner dørene kl. 12.40. Alle gæster skal være på plads i domkirken kl. 13.40.

Siddepladser
Siddepladserne i domkirken er inddelt i farvede områder. Farven på dit adgangskort viser, hvor i kirken du skal sidde. Der vil være en oversigt ved domkirkens indgang. Marskaller ved indgangen og i kirken hjælper dig gerne med at finde din plads. Se kort over kirken her.

Mobiltelefoner og fotografering
Mobiltelefoner skal være slukkede under bispevielsen. Det er ikke tilladt at fotografere under gudstjenesten.

Parkering
Domkirkepladsen er spærret for trafik, og der er derfor ingen parkering ved domkirken. Der henvises til parkeringspladser i byen (se kortet med parkeringsmuligheder). Det anbefales dog om muligt, at offentlig transport og samkørsel benyttes. Der er ingen parkeringsmulighed ved domkirken og Sognets Hus.

Toilet
Der vil være opstillet toiletter ved domkirken. Handicaptoilet forefindes ved Sognets Hus.

Procession/omklædning
Omklædning sker i Sognets Hus, Kirkestræde 6, 4930 Maribo. Stiftets præster og øvrige præster skal ikke deltage i processionen. Stiftets præster møder i ornat og indtager deres pladser på stolene i midtergangen. Øvrige præster skal indtage deres plads i henhold til adgangskortets farve. 

Alle ordinerede præster er velkomne til at møde i ornat.

Program
Program for bispevielsen ligger på siddepladserne i kirken. Programmet bliver samme dag offentliggjort på Lolland-Falsters Stifts hjemmeside, www.lfstift.dk. Gudstjenesten vil blive transmitteret direkte på DR K fra kl. 13.45.

Pressen
Det er muligt at tilmelde sig indtil senest fredag den 8. september kl. 12. Der er kun adgang med adgangskort. 
Se vejledning for pressen.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Du er velkommen til at kontakte Lolland-Falsters Stiftsadministration på tlf.: 54 85 02 11 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

   
© Lolland-Falsters Stift