Invitation til informationsmøder i Lolland-Falsters Stift om det nye lønsystem til FLØS tirsdag den 5. december kl. 16.00-17.30 eller tirsdag den 5. december kl. 18.00 - 19.30.

​I forbindelse med overgangen til et nyt lønsystem i FLØS afholdes fra den 20. november til den 12. december informationsmøder i hvert af de 10 stifter.
Møderne henvender sig primært til kontaktpersoner og lønadministratorer (regnskabsførere), som:

  • opretter nye ansættelsesforhold
  • ændrer i eksisterende ansættelsesforhold eller
  • nedlægger ansættelsesforhold i forbindelse med fratræden
  • indrapporterer timer og oplysninger til kørselsgodtgørelse samt
  • ferie og fravær.

Mødernes formål er, at orientere om tids- og aktivitetsplanen i forbindelse med ibrugtagningen af det nye lønsystem men herudover også om de ændringer, s
om lønsystemet fører med sig. Blandt andet det, at de nuværende decentrale indberetningssystemer erstattes af nye programmer samt at menighedsrådene
med det nye lønsystem får adgang til et personalearkiv, hvor der for hver medarbejder kan ske en sikker arkivering af ansøgning, CV, ansættelsesbevis m.fl.

Desuden vil vi på møderne præsentere det vejledningsmateriale, i form af eLæringsprogrammer og quickguides, som bliver stillet til rådighed for de, der
varetager lønopgaven.

Endelig vil vi fortælle noget om afleveringsfrister og den hjælp, som kan fås telefonisk eller pr. email fra Stifternes Løncenter for Menighedsråd og Folkekirkens It.

Tilmelding til det informationsmøde, der passer Jer/dig bedst, kan ske via "knappen"

Eventuelle spørgsmål vedr. møderne kan stilles pr. email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Informationsmøderne afholdes af Kirkeministeriet og Stifternes Løncenter for Menighedsråd

 

   

Det sker  

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
© Lolland-Falsters Stift