Nykøbing Skyline By Night Foto Maria Wittendorff 2 640x419

Nykøbing Skyline By Night.
 
Foto: Maria Wittendorff

Også i år står der Kulturnat på programmet i Nykøbing Falster. Det sker fredag den 29. september.  Her får du oplevelser, der strækker sig fra rollespil i Retten, ridderduel på Lille Torv og historisk middag i Czarens Hus over Kulturbanko i Kulturforsyningen og besøg i hemmelige rum hos Frimurerlogen Dagmar til live musik flere steder i byen.

Nykøbing F menighedsråd deltager med meditationer i Klosterkirken. Ved hvert af minuttallene 17 – 37 – 57 dvæles der i 7 minutter over en tiendedel af Fadervor. På torvet vil sognets Lutherudvalg markere 500-året for teolog Martin Luthers offentliggørelse af 95 teser om den katolske kirkes myndighed og afladspraksis. 

Følg med på www.guldborgsund.dk/kulturnatten i dagene op til den 29. september, hvor der vil blive afsløret et par overraskelser.

Guldborgsund Kommunes Kultur- og Fritidspriser uddeles samme aften ved en prisfest på Nykøbing F. Teater, hvor også den nye kulturkanon – Guldkanon – fejres med pomp og pragt. Festen begynder kl. 19 med prisuddelinger, optræden, musik v. Guldborgsund Musikskole og små overraskelser aftenen igennem. Alle er velkomne.

I samarbejde med Vores Nykøbings Late Night vil Guldnatten til at glimte med masser af lyseffekter i byens rum, så du kan finde rundt til de mange events.

God Kulturnat til alle!

   

Det sker  

   
© Lolland-Falsters Stift