noerrealslevNørre Alslev Kirke   

En stilling som kirkebogsførende sognepræst i Nørre Alslev-Nørre Kirkeby Pastorat, Falster Provsti, Lolland-Falsters Stift er ledig til besættelse pr. 1.oktober 2017.

Stillingen er lønindplaceret i løngruppe 1 i aftale om aflønning af tjenestemandsansatte præster i Folkekirken. Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 på kr. 43.000,- årligt.

 

Der tages forbehold for udvidelse af ansættelsesområdet i overensstemmelse med Finansministeriets aftale af 15. august 1975 med tjenestemændenes centralorganisationer om ansættelsesområder for tjenestemænd i staten, folkeskolen og folkekirken.

Der er knyttet tjenestebolig til stillingen. Boligbidrag vil blive fastsat ved vurdering.

Eksamenspapirer bedes vedlægges. For ikke ordinerede ansøgere bedes kopi af eksamenspapirer og attest fra Pastoralseminariet vedlægges ansøgningen.

Både mænd og kvinder opfordres til at søge stillingen.

Ansøgninger stiles til Kirkeministeriet, men skal sendes til Biskoppen over Lolland-Falsters Stift (mrk. "ansøgning") eller pr. mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdato kl. 15.00. 

Opslået:     11. juli 2017

Udløber:    31. juli 2017

   

Det sker  

   
© Lolland-Falsters Stift