Kirkens Forum

Hele Danmarks fagmesse for kirken 29. - 30. september 2017 i MESSE C Fredericia. Begge dage kl. 9 - 16.

Den danske folkekirkes samlede årlige økonomi  er på 7,7 mia. og en stor del af posterne er administreret af de enkelte menighedsråd.  På fagmessen KIRKENS FORUM samler vi alle de leverandører, der arbejder på området og inviterer menighedsråd og beslutningstagere til at møde dem live i to dage midt i Danmark hos MESSE C i Fredericia.

 

•Stort fagligt program med paneldebatter, faglige indlæg og foredrag fra scener i hallen

Vi krydrer udstillingen med et spændende fagligt program for alle besøgende. Spændende foredrag, aktuelle debatter, præsentationer og workshops.  Og du får også som udstiller  mulighed for at debattere og præsentere nye produkter eller tiltag over for et købedygtigt publikum.

Vi sikrer målrettet markedsføring til beslutningstagerne over hele landet. Vi sørger for et spændende aktuelt program til begge dage. Vi sikrer professionelle rammer omkring messen - lige i hjertet af Danmark.

Læs mere om program m.v. på www.kirkensforum.dk.

Projektleder Hanne Iversen kan kontaktes for et tilbud på en heldagstur for menighedsrådet til Fredericia, med messebesøg og oplevelser. Vi skræddersyr oplevelsen efter jeres ønsker.
Kontakt Hanne Iversen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. +45 2159 0007

Arrangør:
Kirkens Forum arrangeres af MESSE C, Fredericia i samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd og Stifterne.

   

Det sker  

   
© Lolland-Falsters Stift