Fælllesfoto
 

En invitation til stiftets nye (og gamle) menighedsrådsmedlemmer.

Stiftets menighedsråd er væsentlige samarbejdspartnere for stiftsadministrationen, og det er derfor med stor glæde og forventning, at vi den 23. marts 2017 kl. 16-18 åbner dørene og byder jer indenfor til en kop kaff´ og orientering om vores opgaver.

Kontorchef Carsten Kruse vil byde velkommen og fortælle om vores organisation. Derefter besøger vi holdvis de forskellige kontorer:

HR-afdelingen
Biskoppen og bispekontoret
Byggesager 
AdF


I afdelingerne vil medarbejderne fortælle om deres arbejdsområder og hvilke snitflader, der er til menighedsrådenes virke. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Da der vil blive serveret kaffe og kage er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den  13. marts 2017. Der er 30 deltagerpladser, og de fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Marianne Schwartz på tlf.: 54 84 07 00 / 20 40 85 30 /Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Invitationen kan hentes her (pdf)

   

Det sker  

   
© Lolland-Falsters Stift