Uncategorised

Billede 10 09 2017 14.18.18 480x640
Biskop Marianne Gaardens første prædiken som biskop i Maribo Domkirke.
Foto: Kurt Malini Jensen

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Så vendte Jesus sig til disciplene og sagde til dem alene: »Salige er de øjne, som ser det, I ser. For jeg siger jer: Mange profeter og konger har ønsket at se det, I ser, og fik det ikke at se, og at høre det, I hører, og fik det ikke at høre.« Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?« Han sagde til ham: »Hvad står der i loven? Hvad læser du dér?« Manden svarede: »Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din styrke og af hele dit sind, og din næste som dig selv.«

Samvirkende

Samvirkende menighedsplejer inviterer til temakursus torsdag den 28. september 2017 i Sognets Hus, Kirkestræde 6, 4930 Maribo.

Biskop ProcessionMarianne Gaarden er nu indviet som biskop over Lolland-Falsters Stift ved en meget smuk og bispevielsen med deltagelse biskopper fra nær og fjern.

1Maribo Domkirke 

Du kan hente programmet her.

Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen, vier den nyvalgte biskop Marianne Gaarden i en festgudstjeneste overværet af både H.M. Dronningen, kirkeminister Mette Bock og repræsentanter fra øvrigheden. 

Gudstjenesten begynder med et introitus, skrevet til lejligheden af Merete Kuhlmann og opført af et kor sammensat af flere af områdets kirkekor, dirigeret af Jan Ole Vanggaard. På orgel domorganist Vibeke Vanggaard. Gudstjenestens motet er skrevet af organist Flemming Christian Hansen, Sakskøbing Kirke. 

DR K sender direkte fra domkirken kl. 13.45, og interesserede kan hente programmet fra stiftets hjemmeside www.lfstift.dk fra kl. 13.30. 

trinesondergaard christiansborgslotskirke 392
Trine Søndergaard, I min faders hus er der mange rum, 2016.
www.fuglsangskunstmuseum.dk

TESER. Danske samtidskunstnere i dialog med reformationen 15. september 2017 – 7. januar 2018.

Kursister arbejder med binderi 2 640x427


Stor blomsterbindingsworkshop, et stærkt fagligt program på to scener og ”pakketure” er blandt tilbuddene på fagmessen for kirken i Fredericia den 29. - 30. september.

2017 August DKM Luther film 2440x975 932x372 640x255

6 nye film giver et bud på, hvorfor reformationen er relevant for børn i dag. Materialet er oplagt til både undervisning, samtale og arrangementer.

Logo the lutheran world

“Liberated by God’s grace, a communion in Christ living and working together for“Liberated by God’s grace, a communion in Christ living and working together fora just, peaceful, and reconciled world.”

Noder

Hvornår:   Lørdag 16. september, kl.10.30-15
Hvor:         Sundkirken, Linde Allé 34B, Sundby, Nykøbing F
Hvad:        A To foredrag med oplæg til dialog – B fællessang – C medbragte sager

Underkategorier

 

Der er en fejl i klokkeslettet til arrangement til foredraget om Luther -. ven eller fjende.

Det rigtige klokkeslet er kl. 17.00. vi undskylder fejlen.

   

Det sker  

   
© Lolland-Falsters Stift